2012. december 5., szerda

5.Kritika

Hajni 
blogja : http://littlethingslovestory.blogspot.hu/

Kinézet : Tök jó az összhang.Csak a fejléc valahogy nem illik ehhez az egész stílus.Nem az árnyalatokkal van a baj, csak ez(ek) a kép(ek) nem illeszkedik(/nek) az összhatáshoz.

Írás típus : Nekem nagyon tetszik az írás formád.Passzol a történethez.Megfelelő és tökéletes.Ez kicsit hülyén hangzik, de csak így tudom kifejezni magam.

Képek(ha van) : A szereplőknél a képek, egész jók.El lehet képzelni, hogy milyenek a történet résztvevői.A részekben lévő fotók is fantasztikusak.Nagyon jól passzolnak és a lényeget emelik ki.

Elrendezés : Pont jó.Pont ami kell, annyi van.Mármint modul.Az elhelyezkedésük is tökéletes.

Történet kinézete : Kicsit olyan...hmm...zavaros.Talán ez a szó a megfelelő.Nem igazán áttekinthető.De viszont érthető.Ez saját stílus én nem szólók bele.Tuti, hogy csak nekem van bajom vele.

Maga a történet : A történet nagyon jó.Nem elsietett, és megfelelő a tempó.Van összhangja az egész sztorinak.Tetszik az alapja és, hogy ilyen szépen fel tudod építeni.Egyedi ötlet ilyennel még nem találkoztam, sehol sem.Pedig sok blogot olvasok.A legtöbbnek az az alapja, hogy a főszereplő csak úgy összefut a srácokkal, de nálad szépen fel van építve.Tetszik a stílusod.

1 megjegyzés: